ШколскаКрстарица ПДФ Штампа Ел. пошта

 

ШКОЛСКА КРСТАРИЦА

Редакција листа у сарадњи са ученицима-репортерима, Ученичким парламентом,
Вршњачким тимом, 
Тимом за школски маркетинг и новинарском секцијом вас позива да...

 

Прелистате, прочитате и уживате у ''крстарењу'' заједно са нама  


''ШКОЛСКА КРСТАРИЦА''

2014_15

''ШКОЛСКА КРСТАРИЦА''

2013_14

насловна naslovna      

О новом броју:

Часопис ученика наше школе, који и ове године припремају ученици новинарске секције,  ученичког парламента и сви заинтересовани ученици и наставници.

Тема овог броја су:

  • вредности које као школа желимо да негујемо (ученици, наставници и стручни сарадници су писали о важним догађајима у школи који су обележили 2014.годину, о музици, безбедности на интернету и др.)

Обележавање државних и школских јубилеја, посебно стогодишњице почетка Првог светског рата инспирисало је чланове Ђачког парламента да овогодишњем обележавању Дана школе дају допринос осмишљавањем и спровођењем акције “Дело чини човека”.

  • Имајући за пример војводу Живојина МишићаМилунку СавићФлору Сандс, Арчибалда Рајса, Милутина Бојића, Надежду Петровић и Михајла Пупина, који су се у време, до тада највећег и најразорнијег страдања у историји човечанства, својим животним делом златним словима уписали на странице врлине и вредности, желели смо да се сви заједно подсетимо да оно што нас пре свега одређује нису ни пол, ни професија, ни припадност одређеној нацији, већ наш вредносни систем и поступци који из њега проистичу.
  • Вршњачки тим је истраживао положај жена и деце у Великом рату...
  • Оширније у часопису

О предходном броју:

Часопис ученика наше школе, који и ове године припремају ученици новинарске секције,  ученичког парламента и сви заинтересовани ученици и наставници.

Поводом Дана школе који се обележава у нашој школи 17. децембра објављујемо нови број школског часописа ''Школска крстарица''.

Овај број садржи текстове који су преведени на енглески језик.

Представљене су активности ученика у школској 2012/13, путовања, Радост Европе, акције Ученичког парламента и Вршњачког тима, као и најава нових активности које ће обележити 2013/2014 школску годину- ''КЛИКНИ БЕЗБЕДНО'', ''БИРАЈ РЕЧИ- ХЕЈТ СПРЕЧИ''...

 

 

 

 

 


Ново>>> часопис млађих разреда

gogacasopis

 
evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
porno indir