Настава

Разредна настава

У изради...

У изради...

У изради...

Све информације о продуженом боравку, родитељи добијају приликом тестирања ученика при упису у први разред, које обављају педагог и психолог школе. Том приликом заинтересовани родитељи попуњавају одговарајући упитник.

Обавештење о превентивним мерама које важе за ученике и родитеље који похађају продужени боравак, почев од 11.маја 2020. Садржају можете приступити путем линка у наставку > http://skolakraljaleksandar.edu.rs/objava/496/obavestenje-o-preventivnim-merama/

 

Предметна настава

У припреми...

У припреми...

У припреми...

У припреми

Уџбеници за школску 2020/2021

Напомена 1.: Листе уџбеника за: први, четврти, пети и осми су исте као прошле године.

Напомена 2.: Листа уџбеника за: шести разред је измењена у делу који се односи на: енглески језик, немачки језик и биологију (нови). Детаљнија објашњења у документу.

Напомена 3.: Комплетно нове листе уџбеника (због промене програма наставе и учења) су за: други, трећи и седми разред

Уџбеници за школску 2020/2021

Линкови ка пдф-документима за сваки разред
УЏБЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021
УЏБЕНИЦИ ЗА ПРВИ РАЗРЕД УЏБЕНИЦИ ЗА ПРВИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ДРУГИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ЧЕТВРТИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ПЕТИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ШЕСТИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА СЕДМИ РАЗРЕД
УЏБЕНИЦИ ЗА ОСМИ РАЗРЕД
На линковима, који се отварају кликом на одговарајуће поље у табели, можете преузети (пдф) документ са списком уџбеника:

Пројекат „Бесплатни уџбеници 2020/2021

Регистар уџбеничких комплета (за све разреде), који су предвиђени пројектом, можете погледати у датотеци у наставку текста. Овај регистар даје увид у садржај уџбеничких комплета који добијају ученици из категорија обухваћених пројектом.

(Увидом у регистар родитељи могу да се упознају са списком уџбеника који нису обухваћени овим пројектом, је се не добијају сви уџбеници из Листе изабраних уџбеника приказаних у табели горе у тексту)

Опширније информације за родитеље који конкуришу за добијање бесплатних уџбеника, о категоријама ученика на које се односи, прочитајте у чланку>

Иди на врх