ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

Дружење са родитељима: Израда календара за 2023. годину

Ученици и родитељи одељењске заједнице 4/1 у дружењу

У времену када родитељи проводе све мање времена у дружењу и разоноди са својом децом и пропорционално томе контактирају са школом због решавања проблема, Сања Величковић, учитељица одељењске заједнице 4/1 осмислила је и реализовала активност израде календара како би и деци и родитељима омогућила оно што нам је свима потребно – дружење испуњено радошћу и посвећеношћу.

Ученици 4/1 заједно са својим родитељима, неко са братом, сестром или деком заједно су правили календар за 2023. годину. Учитељицама им је припремила материјал – папир А3 формат и одштампане месеце за наредну годину. Ђаци су донели фотографије својих најмилијих које су постављали на папир и са пуно љубави створили мало уникатно дело, календар који ће бити у њиховом дому. Родитељи су уживали и били подршка својој деци.

Невероватно је богатство испољених идеја и креативности. Са осмехом на лицу и својим календаром, ђаци и родитељи, задовољни, пуни утисака и без мало умора напустили су учионицу иако је био петак после подне. Верујемо да ће још дуго препричавати ово дружење.
И учитељица Сања је срећна и испуњеног срца отишла својој кући, знајући да је својим ђацима организовала да проведу квалитетно време са својим родитељима и да заједно направе нешто што ће их на то дружење подсећати.

Дружење са родитељима: Израда календара за 2023. годину
Иди на врх