ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

Информација о обради података о личности

У складу са Законом о заштити података о личности у законској смо обавези да обавестимо све кориснике веб презентације Основне школе „Краљ Александар Први“ са седиштем на Новом Београду о начину прикупљања, складиштења и коришћења личних информација.

ОШ „Краљ Александар Први“ сакупља следеће податке корисника и то када:

  1. Име и презиме – сакупљамо Ваше име и презиме када одлучите да поставите коментар, пријавите се на веб презентацију или пошаљете упит путем уграђене контакт форме.
  2. Адреса е-поште – сакупљамо Вашу адресу е-поште када одлучите да поставите коментар, пријавите се на веб презентацију или пошаљете упит путем уграђене контакт форме.
  3. Јединствени матични број грађана – наша веб презентација не сакупља ваш ЈМБГ, као ни остале поверљиве личне податке. Ако Вам нека страница која делује као да потиче са наше веб презентације затражи ЈМБГ, број пасоша, број личне карте или податке о пореклу, одмах обавестите Школу.

Складиштимо податке на серверу који се налази на територији Републике Србије. Наш хостинг оператер је Орион Телеком д.о.о. Београд, Мала Пруга број 8, Београд – Земун. За више информација како се чувају ваши подаци на серверима, контактирајте Орион Телеком.

ОШ „Краљ Александар Први“ користи Ваше податке искључиво за потребе одржавања базе корисника и бољег коришћења сајта. Никада нећемо пружити Ваше податке трећим лицима или предузећима без Ваше експлицитне дозволе.

ОШ „Краљ Александар Први“ настоји да се придржава овде регулисаних правила. Задржавамо право да ова правила променимо у било ком тренутку, али не брините – бићете благовремено обавештени о томе.

Коришћењем и посетом ове веб презентације потврђујете да добили ову информацију и да је прихватате.

Иди на врх