ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

Политика колачића

Наша политика коришћења колачића

Ова политика колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо. Требали бисте прочитати ову политику да бисте схватили шта су колачићи, како их користимо, врсте колачића које користимо, тј. Податке које прикупљамо помоћу колачића и како се те информације користе и како да контролирамо поставке колачића. За додатне информације о томе како користимо и чувамо ваше личне податке, погледајте нашу Политику приватности.

Сазнајте више о томе ко смо, како можете да нас контактирате и како обрађујемо личне податке у нашој политици приватности.

Ваша сагласност важи за следеће домене: skolakraljaleksandar.edu.rs i sve njene pod domene

Ово је ваше тренутно стање колачића: 

Шта су колачићи?

Колачићи (енг. Cookies) су мали текстуални фајлови који се користе за чување малих делова информација. Колачићи се чувају на вашем уређају када се веб локација учита у ваш претраживач. Ови колачићи нам помажу да веб страница исправно функционише, учини веб локацију сигурнијом, пружи боље корисничко искуство и разумемо како веб локација функционише и анализирамо шта ради и где треба побољшати.

Како користимо колачиће?

Као и већина мрежних сервиса, наша веб локација користи колачиће (цоокиес) прве и треће стране у бројне сврхе. Колачићи прве стране углавном су потребни да веб локација функционише на прави начин и не прикупљају личне податке.

Колачићи треће стране који се користе на нашим веб локацијама углавном се користе за разумевање перформанси веб локације, како комуницирате са нашом веб страницом, чувајући наше услуге, пружајући рекламе које су релевантне за вас и све у свему пружајући вам боље и боље корисничко искуство и помоћи вам да убрзате будуће интеракције с нашом веб страницом.

Које врсте колачића користимо?

Неопходни: Неки колачићи су неопходни да бисте могли да искусите потпуну функционалност наше веб странице. Омогућавају нам да одржавамо сесије корисника и спречавамо било какве претње безбедности. Не прикупљају и не чувају никакве личне податке. На пример, ови колачићи вам омогућавају да се пријавите на свој налог и додате производе у своју корпу и сигурно наручите.

Статистика: Ови колачићи чувају информације као што су број посетилаца веб странице, број јединствених посетилаца, које су странице веб странице посећене, извор посете итд. Ови подаци нам помажу да разумемо и анализирамо колико веб локација функционише и где му је потребно побољшање.

Маркетинг: Наша веб страница приказује огласе. Ови колачићи се користе за персонализацију огласа које вам приказујемо како би вам били значајни. Ови колачићи такође нам помажу да пратимо ефикасност ових рекламних кампања.

Информације сачуване у овим колачићима такође могу користити од стране независних добављача огласа за приказивање огласа и на другим веб локацијама у прегледачу.

Функционални: Ово су колачићи који помажу одређене небитне функционалности на нашој веб локацији. Ове функционалности укључују уметање садржаја попут видео записа или дељење садржаја на веб локацији на платформама друштвених медија.

Подешавања: Ови колачићи нам помажу да похранимо ваше поставке и поставке претраживања попут преференција језика тако да имате боље и ефикасније искуство приликом будућих посета веб локацији.

Тренутно не нудимо опцију ограничених колачића. Да бисте користили наш сајт, потребно је да пристанете на коришћење свих колачића.

Како могу да контролишем подешавања колачића?

Ако одлучите да касније промените своје поставке током сесије прегледавања, на екрану можете да кликнете на картицу „Приваци анд цоокие Полици“. Ово ће поново приказати обавештење о сагласности које ће вам омогућити да промените своје поставке или у потпуности повучете свој пристанак.

Тренутно захтевамо да се на ваш уређај инсталирају сви колачићи.

Поред овога, различити прегледачи пружају различите методе за блокирање и брисање колачића које користе веб локације. Можете да промените подешавања свог прегледача да бисте блокирали / избрисали колачиће. Да бисте сазнали више о управљању и брисању колачића, посетите

wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Иди на врх