ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

ВАЖНО! У току је ПРИЈАВА за полагање пријемних испита на порталу МСШ

Линк ка порталу МСШ ( скраћено од Моја средња школа)
– посетите портал!

Детаљније информације на страници https://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Prijemni-Ispiti/Informator

Уколико ученик жели да конкурише за упис у неку од средњих школа или образовних профила, а за упис је неопходан положен одговарајући пријемни испит, тада је потребно извршити пријаву у доле наведеним роковима преко портала МСШ или непосредно у средњој школи.

Накнадни рокови за пријављивање за полагање пријемних испита нису предвиђени.

Поштовани родитељи,
У току је пријављивање ученика за полагање пријемних испита за упис у средње школе и образовне профиле за које је неопходан услов да кандидат положи одговарајући пријемни испит:

од 12 до 15. априла 2021. године Пријава се врши електронским путем преко портала Моја средња школа (mojasrednjaskola.gov.rs)
у четвртак и петак 15. и 16. априла 2021. године од 9-16 часоваПријава се врши и непосредно у средњој школи која спроводи пријемни испит подношењем пријаве

Пријава за полагање пријемног испита у средњој школи се подноси искључиво на обрасцу који можете преузети. Такође, овај образац пријаве се може одштампати и са линка https://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Prijemni-Ispiti/Informator
Родитељ, односно други законски заступник ученика, који пријаву предаје непосредно у школи, попуњава образац у два примерка, од којих један остаје у средњој школи, а на другом средња школа потврђује пријем пријаве и тај примерак предаје родитељу, односно другом законском заступнику као доказ да је предао пријаву.

Уколико родитељ/старатељ жели да користи услуге портала, потребно је да се пријави на један од два понуђена начина. Опширније на порталу…

Посетите портал, моја средња школа и упознајте се са услугама које нуди. Све информације су доступне на порталу а за омогућене услуге портала се морате пријавити (логовати).

ВАЖНО! У току је ПРИЈАВА за полагање пријемних испита на порталу МСШ
Иди на врх