ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА: Додела признања најуспешнијим ученицима школске 2020/21. године

Срђан Јончић, директор школе са награђеним ученицима

На Видовдан, 28. јуна 2021. године одржана је свечаност у част најбољих ученика наше школе. Директор школе, Срђан Јончић доделио је награде Вуковцима предвођеним одељењским старешинама: Сандром Удовичић, наставницом историје, Јеленом Суботић, наставницом математике и Невеном Врцељ, наставницом технике и технологије.

Једногласном одлуком Одељењског и Наставничког већа за ђака генерације проглашена је ученица Вања Богданоски, док је за спортисту генерације изабрана Теа Станојевић.
Имајући у виду немогућност организовање окупљања на крају прошле школске године, овогодишњој свечаности присутвовао је Никола Јевтић, ученик генерације школске 2019/20. године.
Ученик 7. разреда Андреј Дробњаковић, добио је посебну награду за изванредно постигнуће, освајање првог места на републичком такмичењу из математике, физике и хемије.

Ове школске године Вукова диплома додељења је 17 ученика.
Вуковци су освојили укупно 41 посебну награду, по предметима, 6 из српског језика, 2 из немачког језика, 3 из физике, 5 из хемије, 9 из музичке културе, 3 из ликовне културе, 9 из физичког и здравственог васпитања и 2 награде из технике и технологије.

Снимак свечаности могуће је погледати на насловној страни сајта у видео блоку или на линку:
>>> СНИМАК ДОДЕЛЕ

Захваљујемо нашем фотографу Влади Ристићу из Ристић дигитал студиа на уступљеним фотографијама и монтираном снимку свечаности.

НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА: Додела признања најуспешнијим ученицима школске 2020/21. године
Иди на врх