Наше награде

Упркос отежаним условима за рад и учење, наручито за припему за учествовање на такмичењима, наставници и ученице наше школе и ове као и ранијих година били су вредни и обрадовали нас наградама на одржаним такмичењима.

Предвођени наставницама српског језика Сањом Матић-Станисављевић, Александром Тошић, Анђелом Ђукић и Катарином Ковачевић,  наши ученици и ове године били су успешни на литерарним конкурсима на нивоу ГО Нови Београд.
На конкурсу Пријатеља деце „Мој крај приче“ рад ученице Марте Стевановић 7/4 освојио је 1. место,  рад Данице Шањић 5/4 3. место, док су радови ученика Филипа Костића и Алексе Мутавџића 5/1 добили похвале.
На конкурсу „Лукићев лист“ радови ученика одељењске заједнице 5/4 освојили су следеће награде. Рад Софије Петровић био је 1., Данице Шањић 2., док су радови Ане Бановић и Виктора Милетића добили 3. награду.
На Књижевној олимпијади рад ученице Вање Бoгданоски 8/1 добио је 1. награду, док је рад ученице Хелене Татић 8/1 на конкурсу „Ђачки песнички сусрети“ освојиo 3. награду.
На литерарном конкурсу „Мој крај приче“, Ива Чубрак 3/1, ученица учитељице Сање Величковић освојила је 2. награду, док је Анастасија Ћирић 3/1 на рецитаторском конкурсу „Песниче народа мог“ освојила такође 2. место.

На општинском такмичењу из немачког језика предвођене наставницом Горицом Бандуком – Живковић ученице осмог разреда Вања Богданоски 8/1 и Ања Рончевић 8/2 освојиле су 2. место.

На општинском такмичењу из хемије предвођени наставницом Горданом Јовић ученици седмог разреда Андреј Дробњаковић 7/3 и Вид Иванчић 7/4 освојиле су 1. место, док су ученици одељењске заједнице 8/3 Катарина Анџић и Јован Валчић добили 2., односно 3. награду.
На градском такмичењу ученик Андреј Дробњаковић 7/3 освојио је 1. награду.

На општинском такмичењу из физике предвођени наставницом Биљаном Милошевић ученици седмог разреда Инга Жица 7/1, Андреј Дробњаковић 7/3 и Јован Паројчић 7/4 освојили су 1. место, док је ученица Јелена Вуковић 6/4 добила 2. награду.
На градском такмичењу ученик Андреј Дробњаковић 7/3 освојио је 1. награду.

На општинском такмичењу из математике ученици нижих и виших разреда постигли су такође запажене резултате. Ученици одељењских заједница 3/3 и 3/4, учитељица Горинке Бајић и Гордане Станојевић освојили су следеће награде.
Ученик Саво Боснић 3/3 освојио је 1. награду на општинском, као и националном такмичењу „Мислиша 2021“. Ученици 3/4 Борис Бјелић и Александар Жакула освојили су 2. места на општинском и националном такмичењу „Мислиша 2021“, док је ученица Нера Адоновић била 3. на општинском такмичењу из математике.
Ученици одељењских заједница 4/3 и 4/4, учитељица Јасмине Стојковић и Марије Шушић освојили су следеће награде.
Ученик 4/3 Растко Рајшић освојио је 2. место, док су ученици Андрија Утовић 4/3 и Александар Баланџић 4/4 освојили 3. награду.
Ученици 5, 6. и 7. разреда предвођени наставницима Драганом Љубојевићем и Биљаном Љујић постигли су следеће резултате на општинском такмичењу. Ученик 5/1 Давид Жица освојио је 1. награду, ученица 5/4 Ана Бановић 2., док су Андријана Михаљчић 5/3 и Александар Стевовић 5/5 заузели 3. место.
Ученици 6/1 Стрибор Живановић Видић, Милан Бакрач, Јован Вићевац и Андреј Дробњаковић 7/3 су 1. на општини.

На општинском такмичењу из шаха ученик одељењске заједнице 6/2 Стефан Цревар освојио је 1. место.

На математичком такмичењу „Дабар“ на нивоу града Београда пет ученика одељењске заједнице 2/1 предвођене учитељицом Сањом Величковић освојило је следеће награде.
Ученице Софија Борић, Емилија Станић и Ива Чубрак освојиле су 2. место, док су ученици Вук Антић и Алексеј Марковић освојили 3. награду.
Ученици 4/3 учитељице Јасмине Стојковић освојили су 9 награда.
Петра Габалдо, Растко Рајшић, Алекса Мартиновић и Андреја Утовић освојили су 1. место, Душан Николић и Ирина Кадијевић 2. место, док су ученици Балша Чалија, Урош Стојановић и Павле Миљковић освојили 3. награде.

Наше награде
Иди на врх

driving theory test