Наше награде

Упркос отежаним условима за рад и учење, наручито за припему за учествовање на такмичењима, наставници и ученице наше школе и ове као и ранијих година били су вредни и обрадовали нас наградама на одржаним такмичењима.

Предвођени наставницама српског језика Сањом Матић-Станисављевић, Александром Тошић, Анђелом Ђукић и Катарином Ковачевић,  наши ученици и ове године били су успешни на литерарним конкурсима на нивоу ГО Нови Београд.
На конкурсу Пријатеља деце „Мој крај приче“ рад ученице Марте Стевановић 7/4 освојио је 1. место,  рад Данице Шањић 5/4 3. место, док су радови ученика Филипа Костића и Алексе Мутавџића 5/1 добили похвале.
На конкурсу „Лукићев лист“ радови ученика одељењске заједнице 5/4 освојили су следеће награде. Рад Софије Петровић био је 1., Данице Шањић 2., док су радови Ане Бановић и Виктора Милетића добили 3. награду.
На Књижевној олимпијади рад ученице Вање Бoгданоски 8/1 добио је 1. награду, док је рад ученице Хелене Татић 8/1 на конкурсу „Ђачки песнички сусрети“ освојиo 3. награду.

На општинском такмичењу из немачког језика предвођене наставницом Горицом Бандуком – Живковић ученице осмог разреда Вања Богданоски 8/1 и Ања Рончевић 8/2 освојиле су 2. место.

На општинском такмичењу из хемије предвођени наставницом Горданом Јовић ученици седмог разреда Андреј Дробњаковић 7/3 и Вид Иванчић 7/4 освојиле су 1. место, док су ученици одељењске заједнице 8/3 Катарина Анџић и Јован Валчић добили 2., односно 3. награду.

На општинском такмичењу из физике предвођени наставницом Биљаном Милошевић ученици седмог разреда Инга Жица 7/1, Андреј Дробњаковић 7/3 и Јован Паројчић 7/4 освојили су 1. место, док је ученица Јелена Вуковић 6/4 добила 2. награду.

На математичком такмичењу „Дабар“ на нивоу града Београда пет ученика одељењске заједнице 2/1 предвођене учитељицом Сањом Величковић освојило је следеће награде.
Ученице Софија Борић, Емилија Станић и Ива Чубрак освојиле су 2. место, док су ученици Вук Антић и Алексеј Марковић освојили 3. награду.

Наше награде
Иди на врх