ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОСМАКЕ – ПРИЈЕМНИ ИСПИТИ

Ученици који су се пријавили за полагање пријемних испита за упис у специјализоване средње школе и одељења треба да изврше додатне пријаве за конкретну школу коју желе да упишу. То се односи на ученике који уписују Математичку, Филолошку и Карловачку гимназију, као и на ученике са посебним способностима за математику, физику, рачунарство и информатику, биологију и хемију, географију и историју, сценску и аудио-визуелну уметност, ученике са посебним способностима за филолошке науке, ученике који део наставе остварују на страном језику, музичке, балетске, ликовне и друге.

Опширније на сајту Министарства…

Централизовано онлајн пријављивање ученика за пријемне испите  за упис у специјализоване гимназије и уметничке школе, осим за спортска одељења за школску 2020/2021. године почиње у понедељак, 18. маја и траје до четвртка, 21. маја 2020. године, од 8 до 20 часова.

Опширније на сајту Министарства…

Преузмите Календар активности за пријемне испите (кликом на слику испод текста, Календар преузет са странице ЗУОВ, са линка на страници https://zuov.gov.rs/mpntr-polaganje-prijemnih-ispita-za-upis-u-specijalizovane-srednje-skole-i-odeljenja/)

НАПОМЕНА:
ЈЕДИНСТВЕНА ШИФРА УЧЕНИКАID Učenika, која је потребна за пријаву пријемних испита, биће доступна ученицима у наредним данима.
Очекујемо од Министарства, да нам достави извештаје који садрже генерисане шифре ученика за пријемне испите, завршни испит и упис у средње школе.
Ученици који се пријављују за пријемне испите, треба да се обрате свом старешини за добијање овог податка.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОСМАКЕ – ПРИЈЕМНИ ИСПИТИ
Иди на врх