ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕВЕНТИВНИМ МЕРАМА

УПУТСТВО  О  ПОНАШАЊУ  РОДИТЕЉА, УЧЕНИКА  И ЗАПОСЛЕНИХ  У  ЦЕЛОДНЕВНОМ БОРАВКУ ТОКОМ  ПАНДЕМИЈЕ COVIDA 19

          Све просторије које ће бити коришћене током трајања целодневног боравка су очишћене и дезинфиковане, стога боравак у њима је безбедан за децу и запослене. Просторије ће се одржавати (чистити и дезинфиковати) и проветравати на дневном нивоу. Сви запослени су упознати о  превентивним мерама током боравка у школи.

ОБАВЕЗЕ РОДИТЕЉА:

  1. Молимо родитеље који доводе децу у целодневни боравак да не улазе у школу, већ да се обрате дежурном наставнику који ће одвести дете до учионице. Родитељи су обавезни да оставе контакт телефон дежурном наставнику, као и информацију када долазе по дете, да ли га доводе наредни дан, као и сатницу доласка. Родитељи се обраћају дежурном наставнику приликом преузимања деце.
  2. Родитељи су обавезни да спакују ручак деци као и флашицу са водом. Деца дручкују код куће.
  3. Родитељи су обавезни да спакују деци књиге из српског, математике и света око нас како би учитељи могли да раде  актуелне садржаје  са децом.
  4. Родитељи су у обавези да до среде, 13.05.2020. године досатаве  школи (дежурном наставнику) потврду да су оба родитеља радно ангажована са обавезним  одласком на посао.

          Молимо вас да децу са било којим симптомима респираторних инфекција не доводите у боравак. Ако наставници уоче исте, бићете замољени да дођете по дете и јавите се надлежној здравственој установи.

             Школа је предузела све превентивне мере које ће спроводити током трајања продуженог боравка, а ради безбедности деце и запослених.

                                                                                            УПРАВА ШКОЛЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕВЕНТИВНИМ МЕРАМА
Иди на врх