ОШ "Краљ Александар I" – Нови Београд

Школа која препознаје и негује таленте...

Обележавање дана школе – децембар 2021.

Драги ученици, родитељи. колеге и пријатељи школе,

Захваљујући вредном раду наших ученика и наставника, последње две недеље посвећене су настојањима одељенских заједница да представе своја постигнућа у настави, на секцијама и кроз ваннаставне активности.

Одлучили смо да и ове године путем сајта представимо ученичка постигнућа и обележимо Дан школе (онлајн), у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом и препорукама надлежних органа.

У петак, 17.12. 2021. године, обележавамо Дан школе постављањем видео материјала и награђених радова ученика на сајт школе.

Позивам Вас да посетите сајт школе и да погледате снимљене видео материјале које су припремили наши ученици и наставници.
Због великог броја снимљених прилога, ова страница је само део – најава, а наредних дана постављамо и остале материјале на сајт.

Срећан Дан школе!!!
ДИРЕКТОР ШКОЛЕ 
Срђан Јончић

Видео запис од материјала које су одељенске заједнице припремиле поводом Дана школе, децембар 2021.године

Наши драги прваци изводе песму „Деца срећне планете“
и представљају своје одељенске заједнице I-2 (учитељица Марија Шушић) и I-3 (учитељица Јасмина Стојковић), погледајмо видео снимак:

Школски ХОР изводи композицију „Динг-донг“ коју су припремили у оквиру ваннаставне активности
са наставницом Ана Маријом Танасијевић.

Представљамо вам листу награђених ученика, који су у предходном периоду представили школу на такмичењима, учествујући на конкурсима или кроз ваннаставне активности постигли изванредне резултате. Кликом на ЛИНК приступате листи награђених ученика. Школа похваљује ученике, а награде ће бити уручене на школској слави – Свети Сава у јануару, 2022. године.

Обележавање дана школе – децембар 2021.
Иди на врх